Deel de Vrijheid met

de Vrijheidssoep

Om de grootste Vrijheidsmaaltijd ooit te organiseren, hebben we jou nodig. Niet voor iedereen is vrijheid en het vieren daarvan vanzelfsprekend. Daarom vragen we jouw hulp om ook voor die mensen van Bevrijdingsdag in Rotterdam iets speciaals te maken.

Wil je mee doen met jouw zorg- & welzijnsorganisatie of wil je als bedrijf de Vrijheidssoep supporten?

bedrijfsleven stukje-web.jpg
Bedrijfsleven

Samen sterker door soep

Met de Vrijheidssoep kunnen we alsnog, op afstand, maar zeker wel samen, Bevrijdingsdag vieren. Aan duizenden tafels in de stad eten we op 5 mei dezelfde maaltijd: de Vrijheidssoep. Meer dan 50.000 Rotterdammers doen in 2021 mee en staan daarmee samen stil bij (on)vrijheid. Laat aan al je klanten, relaties en collega’s zien dat jouw organisatie een vrije, gelijke stad belangrijk vindt. Word officieel partner van de Vrijheidssoep!

 
Piet-Parra-Blik-campagnebeeld-staand.png

Word supporter van de vrijheid

Doneer als supporter blikken Vrijheidssoep aan kwetsbare Rotterdammers. Wij zorgen ervoor dat deze blikken op de juiste plekken terechtkomen. Ook kun je extra blikken Vrijheidssoep afnemen om te delen aan je collega’s, partners en/of klanten. Wij leveren dan blikken Vrijheidssoep om te delen, materialen voor een goed gesprek en promotiemateriaal. Je kunt dit inrichten op een manier die bij jouw organisatie past.

VRIJHEIDSSOEP_FEED_SQUARE0-vrijstaand.pn
IMG_1867_edited.jpg

Waarom mee doen?

Je wordt onderdeel van de Vrijheids community

Je bouwt direct mee aan een vrij Rotterdam

Je hebt direct een mooi coronaproof klant- of teamactiviteit

Je positioneert je als een frisse club die zich zichtbaar inzet voor de maatschappij

VRIJHEIDSSOEP_BLIK-vrijstaand.png

“Schitterend initiatief. Op momenten als dit voel ik me extra trots om geboren en getogen Rotterdammer(t) te zijn!” 

- anoniem.

Word supporter

VRIJHEIDSSOEP_FEED_SQUARE0-vrijstaand.pn

Bekijk onze vrijheidssoeppakketten

voor meer informatie of vul direct het formulier in

Ik wil graag contact om de support-mogelijkheden te bespreken

Bedankt voor je support!

VRIJHEIDSSOEP_FEED_SQUARE0-vrijstaand.pn
 
Zorg & welzijn

Vier de vrijheid

Vier 5 mei met de Vrijheidssoep en eet met al je collega’s en/of cliënten mee. Zo vieren we Bevrijdingsdag, op veilige afstand, maar zeker wel samen. Naast de soep serveren we op 5 mei een TV-programma en bieden we gespreksstarters voor aan tafel. De gespreksstarters bevatten vragen over het thema vrijheid, zoals wanneer voel jij je het meest vrij?

VRIJHEIDSSOEP_BLIK-vrijstaand.png

“Ik ben jullie heel dankbaar. Ben als 56-jarige beveiliger steeds tussendoor werkloos. Soms heb ik 5 minuten werk, waar ik 2 tot 3 maanden op heb moeten wachten. Ik heb soms geen eten. Dus uw soep was als een gift van God. Dank u.” - anoniem

zorg en welzijnstukje-web.jpg
 
bedrijfsleven stukje-web.jpg

Extra progamma

Wil je op Bevrijdingsdag naast de soep nog iets extra’s serveren? We denken graag met je mee en kunnen ook een programma op maat maken. Denk bijvoorbeeld aan een voordracht door een dichter of een optreden van een opkomende muzikant. Zo verzorg je én een relevant programma én support je lokaal talent. 

VRIJHEIDSSOEP_BLIK-vrijstaand.png

“Ik ben jullie heel dankbaar. Ben als 56-jarige beveiliger steeds tussendoor werkloos. Soms heb ik 5 minuten werk, waar ik 2 tot 3 maanden op heb moeten wachten. Ik heb soms geen eten. Dus uw soep was als een gift van God. Dank u.”

- anoniem

Doe mee

Voor meer informatie over de Vrijheidssoep, over het bestellen van de Vrijheidssoep en de mogelijkheden voor extra programma, staat Geert van Emden je graag te woord. Je kan ook direct het formulier invullen.

Geert-van-Emden.png

Geert van Emden

geert@vrijheidssoep.nl

Hoeveel blikken kunnen/willen jullie verdelen? (1 blik is goed voor 3 a 4 personen)
Wilt/kunt u de Vrijheidssoep een warm hart toe dragen?

Bedankt voor het doneren van de soep en het doorgeven van de vrijheid!